Обедно хранене в училищния стол

Уважаеми родители,

Обедното хранене в училищния стол започва от 18 септември 2020 година.
Менюто е тристепенно с възможност за избор и се предлага меню за всяка седмица.

За периода от 18.09.2020 г. до 25.09.2020 г. седмичното меню е:

Заявки за избраните храни от менюто се правят в дните от сряда до петък за следваща седмица чрез:

  • електронно съобщение на електронна поща: radostinanm321@gmail.com
  • телефонно обаждане на телефонен номер: 0895885756, Радостина Тодорова

Купоните за храната се закупуват както следва:

  • за ученици в I клас и III клас: ден четвъртък от 7:30 ч. до 9:30 ч. на входа на сградата на училището от страната на ул. “Захари Стоянов”
  • за ученици в II клас, IV клас, както и за всички останали желаещи: ден петък от 7:30 ч. до 9:30 ч. на входа на сградата на училището от страната на ул. “Захари Стоянов”

Храната ще бъде предоставяна в индивидуални опаковки според купона на всяко дете с индивидуални прибори. Столът ще бъде почистван и дезинфекциран преди всяка група и от децата ще се изисква да почистят и дезинфекцират ръцете си преди и след хранене. Опаковките от храната ще се изхвърлят след употребата им на обособените за това места.

Създадена е организация за обедно хранене на учениците от групите за целодневна организация на учебния ден, както и за други желаещи ученици, които не са включени в групите. Изготвен е график за обедно хранене на учениците от групите за целодневна организация на учебния ден, който може да бъде открит в сайта на училището, Раздел Полезно, Графици за учебно време.

Scroll to Top