Резултати от Национално външно оценяване – IV клас

На 10, 14, 16 и 17 май 2018г. се проведе Националното външно оценяване за IV клас. Допълнителна информация и резултатите от оценяването може да се получи лично от класните ръководители на IV-те класове.

Награда „Антимовец“ 2017/2018 година

Предстоящи събития в групите за целодневна организация на учебния ден

Ден на ученическото самоуправление

На 9 май 2018 г. се проведе традиционният Ден на ученическото самоуправление. Ученици заеха местата на своите преподаватели и проведоха учебните часове.

Директор за един ден беше ученичката от VI б клас – Габриела Спасова , а заместник–директор – Теодор Каменов от VII б клас.

Те се представиха като истински професионалисти в областите, които бяха избрали, вложиха завиден ентусиазъм, старание и умение.

Начело и в спортните дейности

Футболният отбор на ОУ „Екзарх Антим I“ от ученици – V, VI и VII клас се класира на III-то място в Общинското първенство по ФУТБОЛ от ученически игри 2017/2018 г.

Браво, момчета! Продължавайте да ни радвате с постиженията си!

Успех на Националното състезание по български език и литература „Любословие“

         Ученичката от IVв клас Виктория Донева се класира на престижното трето място в Националното състезание по български език и литература „Любословие“, организирано от БАН – Институт за български език. Целта на състезанието е проверката функционалната грамотност на учениците. Участниците се състезават в два кръга, като на втория кръг се излъчват само трима победители от цялата страна!

Екипът на ОУ „Екзарх Антим I” пожелава на Виктория Донева нови успехи в бъдещи състезания и конкурси!

Изложба с детски рисунки

Резултати от конкурс за детска рисунка „Прочети ми приказка, а аз ще ти я нарисувам“ – проведен на 14.04.2018 г.

Уважаеми родители,

Представяме Ви резултатите от проведения конкурс за рисунка „Прочети ми приказка, а аз ще ти я нарисувам“ за децата от подготвителните групи.

Изложба с наградените рисунки е подредена във фоайето на училището, етаж 1-ви.

Наградите за децата – грамоти и предмети ще бъдат връчени на децата в детските градини, които посещават.

Отново сме ПЪРВИ, защото децата учат в „Антим I“

На 16.04.2018 г. в град Сливен се проведе награждаването на лауреатите от Националния конкурс на тема: „Моите пропити с любов писма“ – за ученици V – VII клас. Нашите петокласници Ева Табакова и Иван Христев от Vв клас спечелиха I-ва и III-та награда в раздел „Разказ“.

Проведе се Денят на професията

На 18.04.2018 г. от 17.30 ч. в ОУ „ЕКЗАРХ АНТИМ І“ – гр. Пловдив се проведе „Ден на професията“. Представители на седем учебни заведения за кандидатстване след VII клас представиха своите специалности за учебната 2017/ 2018 година пред ученици и родители. Проявилите интерес получиха необходимата информация и печатни материали за желаното учебно заведение.