Отпускане на еднократна помощ за първокласник

Уважаеми родители на бъдещи първокласници,

Екипът на училището предоставя на Вашето внимание извадки от Закона за семейни помощи за деца и Правилника за прилагане на Закона за семейни помощи за деца, касаещи отпускане на еднократна помощ за покриване част от разходите в началото на учебната година на семействата, чиито деца са записани в първи клас на държавно или общинско училище.

Текстовете можете да намерите тук.

 

 

Проект на списъци на ученици в V клас и класни ръководители за учебната 2019/2020 година

Уважаеми дами и господа,

ОУ „Екзарх Антим I“ представя на Вашето внимание проект на списъци на учениците, разпределени в паралелки, които ще се обучават в V клас през учебната 2019/2020 г., както и класните ръководители на паралелките.

Екипът на училището благодари за доверието, което е гласувано от всички родители и ученици, избрали да се обучават при нас!

Проект на Списък на учениците приети в V а клас и класен ръководител

Проект на Списък на учениците приети в V б клас и класен ръководител

Проект на Списък на учениците приети в V в клас и класен ръководител

 

ОУ „Екзарх Антим I“ обявява публично оповестен конкурс за отдаване под наем

ОУ „Екзарх Антим I“ обявява публично оповестен конкурс за отдаване под наем на нежилищен имот – публична общинска собственост – ученически стол с площ от 135 /сто тридесет и пет/ кв.м., с предназначение на обекта – за ученическо столово хранене.

Пълният текст на обявата може да бъде прочетен тук

Избор на заявител за доставка на продукти по схема „Училищен плод“ и схема „Училищно мляко“ за 2019-2020, 2020-2021 и 2021-2022 години

Заповед № РД-10-787

Участие във Фестивала „Рошавата котка“

Фестивалът за театрално, музикално и танцово изкуство  „Рошавата котка“ вече 17 години е част от културния живот на Пловдив. Негов организатор е Ротаракт клуб Пловдив. Провежда се с финансовата подкрепа на Ротари клуб Пловдив и със съдействието на Драматичен театър Пловдив. Фестивалът дава сцена на младите таланти да покажат възможностите си и да застанат в светлината на прожекторите пред компетентно жури. 

Вокална група „Магията на песните“  от Основно училище „Екзарх Антим I“ с вокален ръководител Жулиета Танева участва във фестивала с песента на група „Ахат“ – „Черната овца“. С изпълнението си малките певци създадоха много настроение сред публиката в залата и успяха да впечатлят журито.

1

Picture 1 of 2

Винаги първи, защото учим в ОУ „Екзарх Антим I“

Завърши VI международен турнир „Математика без граници“, организиран от Педагогическа асоциация „Образование без граници“ – България и Образователен център „Innovation“ – Казахстан. Във финала, който се състоя на 29 и 30 юни 2019 година в град Несебър, участваха 1 192 финалисти от 20 страни – Австралия, Азербайджан, Беларус, България, Виетнам, Иран, Казахстан, Китай, Киргистан, Македония, Малта, Мексико, Русия, Румъния, Словения, Турция, Узбекистан, Украйна, Филипините и Хонг Конг. Финалистите бяха определени сред 22 000 участници в трите предварителни кръга и полуфинала на 20 април 2019 г. в Стара Загора.
Според определената от организаторите квота, от ОУ „Екзарх Антим I“ във финала участваха двама ученици – Алекс Енев от I В клас и Божидар Маринов от III А клас, които успяха да завоюват сребърни медали. Отличията им бяха връчени на 1 юли 2019 година на церемония, състояла се на Античния форум в Стария Несебър.
Екипът на ОУ „Екзарх Антим I“ приветства своите малки математици и им желае нови успехи и победи в престижни състезания и турнири.
МОМЧЕТА, ГОРДЕЕМ СЕ С ВАС!

1

Picture 1 of 4

Обявление за процедура за набиране на предложения за доставка на продукти по схема „Училищен плод“ и схема „Училищно мляко“ за 2019-2020, 2020-2021 и 2021-2022 години

виж целия документ

Учебни помагала за предстоящата учебна 2019-2020 година

Уважаеми родители,

тук ще намерите информация за избраните от нас учебни помагала за предстоящата учебна година. (още…)

Членове на екипа на училището – лектори в практическа конференция „Училище в облака“

В периода 11.06.2019 г. – 12.06.2019 г. в гр. Пловдив се проведе практическа конференция с международно участие „Училище в облака“, организирана от Център за творческо обучение, в партньорство с Община Пловдив, Педагогическия факултет на Пловдивски университетAcer България и GEG Пловдив

Конференцията е насочена към директори на училища, учители, образователни експерти, университетски преподаватели, студенти и докторанти, представители на Министерство на образованието, местните власти и други заинтересовани лица от цялата страна.

Тематичните направления на конференцията са:

       • Управление на училище в облака и електронни процеси
       • Електронни процеси
       • Класната стая в облака
       • Образователна среда
       • Професионално развитие на екипа
       • Истории на трансформацията

(още…)

Резултати след второ класиране за прием в V клас за учебната 2019-2020 г.

Уважаеми дами и господа,
Екипът на Основно училище „Екзарх Антим I“ Ви благодари за избора и доверието Вашето дете да се обучава в V клас при нас за учебната 2019/2020 година. Представяме на Вашето внимание списък на класираните и приети ученици след второ класиране в V клас за учебната 2019/2020 година:
Списък на класираните и приети ученици в V клас след второ класиране за учебната 2019-2020 година
Информираме Ви, че след втори етап на класиране на ученици в V клас за учебната 2019/2020 година има налични две свободни места. Подаването на заявление за запълване на свободните места е в периода 19.06.2019 г. до запълване на свободните места, но не по – късно от 04.09.2019 г.
Учениците ще бъдат разпределени в паралелки и ще бъдат определени класните ръководители след приключване на дейностите по преместване на ученици в V клас в ОУ „Екзарх Антим I“ съгласно публикувания график.