Отлично представяне на областния кръг на състезанието „ИТ Знайко“

И тази учебна година учениците от ОУ „Екзарх Антим І“ успешно предствиха училището ни и град Пловдив на областния кръг на националното състезание по информацианни технологии „ИТ Знайко“.

В категория „програмист“ – 4 клас, Пламена Василева и Христина Киришева са класирани за участие  в националния кръг на състезанието. Божидара Присадова и Ивета Калудова, състезаващи се в същата категория ще вземат участие в „малки финал“ на състезанието. Под ръководството на г-жа Мицева, „учител, ООУП – информационни технологии“ момичетата успяха за кратко време да се подготвят, така че още при първото си участие в състезанието да се „преборят“ с конкуренцията и заслужено да бъдат част от учениците допуснати до национален кръг на „ИТ Знайко“.

Отново в категория „програмист“  – 6 клас, Ангел Дочев за поредна година ще премери сили в националния кръг на състезанието.

В категори „Информационни технологии“ – 7 клас, за втора поредна година Михаил Кирилов е класиран за участие в националния кръг на състезанието.

Ръководството на ОУ „Екзарх Антим І“ гр. Пловдив поздравява всички ученици и тхените ръководители с постигнтите високи резултати и им пожелава успешно представяне и на националния кръг на състезанието.