Отбелязване на 1 март и 3 март

С много усмивки и празнично настроение преминаха първите два дни от месец март в нашето училище. По традиция на 1 март  учениците от ІІІ клас и техните преподаватели окичиха с мартеници дърветата в двора на училището. Празничната „премяна“ на дърветата ще украсява двора ни до настъпването на астрономическата пролет.


На 2 март на стълбите на училището към малкия двор отново третокласниците, подкрепени от Вокалната група на училището, изнесоха кратък концерт, в който прозвучаха песни и стихотворения, посветени на България: „Радецки“, „Родина“, „Моя страна, моя България“, „Една българска роза“ и др.

Директорът на училище, д-р Катерина Василева, поздрави всики ученици и учители, както и гостите – родители, изчакващи децата си след училище, с предстоящия празник – Националния празник на България 3 март и им пожела здраве, много щастие, успехи и време, в което да посетят място, свързано с българската история. Г-жа Василева отправи специално признание към Александра Тодорова, ученичка от ІІІ в клас, като й връчи наградата от VІІ Национален конкурс за изпълнители на забавна песен в гр. Карлово – диплом и медал.