3-то място на Националния есенен турнир по информационни технологии „Джон Атанасов“ – София.

Цветина Йорданова и Елеонора Спасова от VІІ а клас взеха участие в на Националния есенен турнир по информационни технологии „Джон Атанасов“ – София, който се проведе традиционно в последната седмица на месеци ноември.

Момичетата представи свои авторски проекти: „Алиса в Страната на чудесата“ и „Роботът Робо“. Творческият им подход, авторските разработки – рисувани и анимирани герои, разнообразни упражнение за проверка на знанията отличиха проектите представен в категория „Мултимедия“, като едни от най-добрите.

„Алиса в Страната на чудесата“ представен от Елеонора Спасова беше класирана на престижното 6-то място, а сред най-добрите тази година – на 3-то място е класиран проекта на Цветина Йорданова „Роботът Робо“. 

Всички участници в състезанието получиха награди за участие от многобройните спонсори. Най-много разбира се бяха наградите за победителите, сред най-ценните грамота и купа за спечеленото 3-то място.

Поздравяваме момичетата за отличното представяне и им пожелаваме още по-големи успехи на следващите състезания по информационни технологии.

1

Picture 1 of 2